maanantai 7. tammikuuta 2008

Hyvää alkanutta vuotta!

Hei, pitkästä aikaa!



Siskoni innoittamana palasin blogin kimppuun, mieli tekisi esitellä tuotoksiani kovasti, vaan kamera otti ja meni rikki....



Työn alla on tällä hetkellä lähinnä neuleita, mukelolle villapaitaa koitan vimmatusti väkertää, ja yli-polven-sukat ovat olleet tekeillä jo kuukausia... Joulupukin konttiin sain valmiiksi palmikkoneule baskerin ja -lapaset ja pörrölankahuivin äiteelle, säärystimet siskon tytölle ja kaulahuivin anopille. Intoa olisi kovasti, vaan aikaa kun ei meinaa mitenkään saada riittämään kaikkeen, työ haittaa harrastuksia! Ja pikkumies kaipaa äipän huomiota, eli yöt on aikaa omille jutuille..



Joulupukki oli kuullut toiveeni, ja nyt minulla on UUSI hieno SAUMURI!!!! Lahjakortti auttoi ostoa kummasti, en varmaan olisi koskaan ilman sitä pystynyt moiseen hankkeeseen. Pikkumies sai heti uuden paidan, kun löysin kangasvarastosta palan vanhaa trikoota. Että tekemistä riittää, sormet syyhyää, tietää lisää valvottuja öitä!:)



Toiveissa on, että saan kameran lainaan piakkoin, niin saan lisäiltyä kuvia tarinoitani siivittämään. Sitä odotellessa: Tekemisen iloa kaikille!

1 kommentti:

Miiris kirjoitti...

hienot on sukat, upeet ja ...MINÄKIN TAHTOSIN TUOMMOSET, PUNERTAVAT... ;