tiistai 18. marraskuuta 2008

Projekti


Jos ei tekemistä muuten riitä, niin on hyvä järjestää lisää! Lupauduin tekemään, tai ainakin yrittämään Darth Maul -puvustusta eräälle ystävälle... Ja aikaa on, kolme päivää ja risat! No, kankaat löysin onneksi jo, nyt vaan pitäisi suunnitella leikkaukset. Saas nähdä, jokseenkin haastava juttu, mutta samalla mielenkiintoinen, ja nyt jos koskaan tarvitsisin innostusta ja niitä elintärkeitä onnistumisen iloja.
Ja ne joulumessut.... voi voi, kohta tulee hoppu ja paniikki. Pikapuoleen on pakko saada tämä paikoilleen jumahtanut ahteri siihen ompelukoneen äärellä olevaan tuoliin myös messutuotteiden takia, toivoa voi että tämä pukuprojekti nyt poitkaisee inspiraation liikkeelle! Kuitenkin kaksi päivää kestää messut, ei voi ihan parin tuotteen kanssa lähteä... No mutta katsotaan nyt kuin käy, jospa tässä vielä yllättää itsensäkin:)!

1 kommentti:

Sanna kirjoitti...

Juuh, onneksi asioilla on tapana järjestyä. Sain juuri eilen poltetun puutaulun aiheeseen liittyen työkaveriltani. :) Tupareita mietin kovasti, nyt on ollut vaan vähän työrintamalla erikoista. Siitä enemmän ehkä ihan henk.koht...