perjantai 20. maaliskuuta 2009

Aurinkoa!

Uskomaton on tuon taivaalla viimeaikoina pilkahdelleen mollikan vaikutus! Auringonvalo aivankuin herättää talviunesta, heti kun vähänkin paistaa sitä saa virtaa ja alkaa taas suunnitella ja tehdäkin asioita. Eilen ryntäsin työpäivän jälkeen lenkille, tai siis "pakkoliikuntaa" harrastin, tuuppasin pikkumiehen rattaisin ja lähdettiin kauppaan, kävellen! Tunnin lenkki tulee matkoista, eli ihan hyvä happihyppely:)! Ja löydettiin vielä oikein hyvä kevätpuku ja kurarukkaset lapsokaiselle, eli tuplahyöty tällä erää.

Tässä myöskin etsiskelen lomakohdetta, taidetaan pikkumiehen kanssa viedä savon mummo reissuun:), saas nähdä mihin matka vie, mutta jotain uutta ja lämmintä taidetaan haalia..:)! Että nyt jos vielä pienintäkään murinan sanaa suustani päästän, niin kolauttakaa joku ja käskekää lukemaan tämä kirjoitus vielä kerran itsekin!

Pikkumies meneekin mummolle viikonlopuksi, saas nähdä mitä tässä vielä keksii, auringon sokaiseman pään kanssa... "Äitimeeting" olisi lauantaina, ainakin hyvää ruokaa ja seuraa on siis jo tiedossa! Jep, tänään on hyvä päivä! Kiitos aurinko ja ulkoilma, tällä pääsee jo pitkälle!

Ei kommentteja: