lauantai 14. helmikuuta 2009

Hyvää Ystävänpäivää!

Kortit ne jäi taas harkinta-asteelle, niinkun monena muunakin vuotena. Sitä aina suunnittelee tekevänsä hienoja kortteja ja yllättävänsä ystävät, vaan niin se aika soljuu ohi, ja onhan ensi vuosi taas.... Mutta minusta tässä päivässä ajatus on tärkeintä:)! Sitäpaitsi, huoputtaja-miiris, systeri ja se ainoa Super-ystävä (voiko muuten siskoa sanoa ystäväksi, sehän on vähän niinkun itsestänselvää ja luontaisetu:)) tekee niin hienoja kortteja, ettei paremmasta väliä!
Ihminen tarvitsee ystäviä, joku enemmän, joku vähemmän. Minä ainakin tarvitsen. Niitä muutamaa tosiystävää eritoten, korvaamattomia ovat! Vaikka unohdan pitää yhteyttä ja ilmottaudun vaan kun on asiaa, silti Tosiystävät on säilyneet mukana, iso KIITOS:)! Toivottavasti olen itsekin osannut olla ystävänä kun sitä piirrettä on tarvittu...
Olen puntaroinut montaa asiaa viime aikoina ihan uusilta kanteilta, ja ystävyyttäkin on siinä tullut mietittyä. Sitä ei parisuhteessa aina muista, tai ei edes samalla tavoin kaipaa ystäviä, kun On se "ystävä", puolisko, siinä turvana. Vaan tilanne onkin aivan toinen kun on yksin. Muistaa taas mitä varten on ystävät:)! Ja myös sitä on joutunut miettimään, voiko mies ja nainen tosiaan olla Vaan ystäviä? Haluaisin uskoa niin, ja voisinpa todistaakin sen, mutta voiko olla varma siitä toisesta jos itsestään olisikin? Sanotaan, että ollaan vaan ystäviä, hieno juttu, ja kuitenkin toivotaan enemmän, mutta ei Kerrota sitä.... Ja sitten sattuu juhaa leukaan... ei hyvä.
Tässäkin on oikeastaan kyse ystävyyden yhdestä peruspilarista, luottamuksesta. Ystävä on ihminen johon voi luottaa! Olkoon mies tai nainen.
Jään pohtimaan, mutta toivon samalla kaikille ystäville oikein hyvää ja onnentäyteistä ystävänpaivää, samalla kiitellen ja kumarrellen!

Ei kommentteja: