keskiviikko 18. helmikuuta 2009

Niitä päiviä..


Tämä on taas niitä päiviä kun voisi unohtaa vuoden alun kauniit ajatukset valituksen lopettamisesta.... Pinna on kun viulunkieli, väsymys, sähläys ja heittelevä bloodsugari tekee tehtäväänsä. Pitkää päivää töissä, ja muun ajan sitten syö, ja loput mitä jää, nukkuu tai koittaa pidätellä hermoja kurissa poikalapsen kanssa (satujen lukeminen kyllä toimii!).... Nyt oikeen särkee päätä kun ottaa niin hermoon, ihmisiä tulee ja menee, kyselee outoja, eikä jaksais enää yhtään "hangon keksi" imitaatiota esittää just nyt...

Jotain hyvää pakko keksiä! No, aamuyöllä kun heräsin (siis nukahdin taas täysin vatsoin ennen yheksää poikaa nukuttaessa), päätin saada jotain aikaan. Kävin suihkussa ja istahdin sohvalle kuivattelemaan, ja kas, siinä tuhertaessa sain pääteltyä ja ommeltua toisen hihasauman ikuisuusprojektivillapaitaan! Ei ollutkaan niin paha rasti kun luulin:)! Jospa tänään sais toisen hihan ja loput päättelyt tehdyksi, kerkeis vielä kokeilla käytännössä kun on tuota pakkasta!

Lapsestakin riittää ilon aiheita, eilen hoidossa oli poika ensimmäistä kertaa ikuisuuuteen nukahtanut päiväunille ilman taistelua! Ihanaa, josko tästä sekin asia helpottaisi, nukkuminen kun on tuottanut vaikeuksia pitkän aikaa. Pikkuhiljaa kasvaa lapsi, sitä oikeen välillä yllättyy miten iso poika jo onkaan, pukeminen sujuu jo hienosti, ja sitä tarinaa, sitä riittää, niin uskomattomia asioita jo höpöttää ettei aina ymmärrä itsekään:)!

Riittäköön tämä kurnaus-purnaus nyt, toivotaan että saan pikapuoliin kuvamateriaalia tänne lisättäväksi, mutta vasta valmiina esittelen suuren suuren projektini:)!

Ei kommentteja: